Obe

Bredband BRF

Äger du en fastighet och vill ha tillgång till kollektivt bredband, men oroar dig för den krångliga och komplicerade processen? Oroa dig inte, med Obenetwork kan du enkelt undvika allt besvär.

Vi är specialister inom området och tar hand om hela processen åt dig - från planering och projektering till installation och leverans av tjänsterna. Med över 15 års erfarenhet inom branschen har vi utvecklat oss till experter på området och är stolta över att kunna erbjuda vår expertis till dig.
Vi lovar att hjälpa dig genom hela processen och se till att allt går smidigt.

Processen innehåller fyra enkla steg:

    1. Obenetwork presenterar en offert baserat på Fastighetsägarnes behov.

    2. Fastighetsägaren väljer den lösning som bäst passar deras behov.

    3. Obenetworks projektledare utför en teknisk kontroll av det befintliga nätet och tillsammans med föreningen sätter man upp en tidsplan för bytet. Om fastigheten inte redan är uppkopplad mot ett fibernät undersöker Obenetwork hur man bäst kan ge fastigheten tillgång till fiber och ansvarar då för den tekniska installationen.

    4. Obenetworks nätverkstekniker kommer ut på driftsättnings dagen och säkerställer en smidig driftsättning av bredbandet, vilket leder till att fastighetsägare och bostadsrättsföreningar kan nu känna sig trygga och uppkopplade på Obenetworks stabila nätverk.

Låter det intressant?